Tattoo removal

MAAK EEN AFSPRAAK

De hoogwaardige Picolaser behandelt effectief en veilig de pigment in de huid zonder de huid te beschadigen.

De Picolaser is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van permanente make-up en tatoeage. De laser kan gebruikt worden op zowel de jonge of oudere huid en is geschikt voor elke huidtype. De vernieuwde Picosecond geeft grotere pulsen af waardoor het pigment effectiever afbreekt. Hierdoor heb je ten opzichte van het oudere model ook minder behandelingen nodig.

De specialist bekijkt de huidige staat van de permanente make-up tijdens een intake om een behandelplan op te stellen. De behandeling duurt slechts een aantal minuten en jij kunt jouw dag voortzetten zoals gewoonlijk.

Veelgestelde vragen

Dit kunnen wij helaas niet van tevoren bepalen. Dat is afhankelijk van de huidige staat van het werk en hoe goed jouw huid reageert op de laserbehandeling. Na iedere behandeling overleggen wij samen met jou wat de vooruitzichten zijn.

Onze lasers richten zich alleen op de huid en zorgen er dus niet voor een litteken. Bestaande littekens worden niet door deze laserbehandeling verminderd en/of verbeterd.

De behandelde huid kan na een behandeling tijdelijk roodheid, zwelling en/of gevoeligheid vertonen. De specialisten kunnen jou adviseren over de juiste nazorgmaatregelen.

WHAT PEOPLE SAY

Card image

Maarten de Jong

Ik train veel en de bodysculp is een perfecte aanvulling om meer definitie te brengen aan mijn lichaam. Heerlijk ook de spierpijn erna!

Card image

Ezgi Aydin

Eindelijk af van dat ongewenste haargroei! Ik ben inmiddels al 3 keer behandeld met de diode en zie al enorme resultaat, de haartjes blijven nu ook weg!

Card image

Andre Beukelen

Ik heb op jonge leeftijd een tattoo laten plaatsen waar ik al lang vanaf wilde. Met de picolaser ben ik inmiddels 4 keer behandeld en het is al bijna compleet weg. Bedankt!