Erbium skin laser

MAAK EEN AFSPRAAK

De Erbium Skin Laser is een vernieuwde laser die gebruikt wordt bij diverse huidbehandelingen.

De innovatieve laser behandelt de huid zonder opperhuid te beschadigen. De huid wordt veerkrachtiger, volleren en stimuleert het aanmaak van collageen. Het voordeel van de Erbium Skin Laser is dat de behandelingen het gehele jaar door gedaan kunnen worden.

De laser wordt ingezet bij zowel huid verjongende behandeling als littekenbehandelingen en is geschikt voor elke type huid. Tijdens een intake bekijken wij de huidige staat van de huid en bespreken wij de gewenste resultaat. De mogelijkheden bespreken wij uiteraard samen met jou.

Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van de behandelzone maar de behandelingen duren gemiddeld tussen de 20 en 30 minuten.

De behandelingen geven warme prikkels af waardoor jouw gezicht warm kan aanvoelen. Soms kan dit onaangenaam voelen, geheel pijnloos is de behandeling dus niet. Het resultaat wat je met de erbium verkrijgt is daarin tegen zeker waard.

Het is veilig om de laserbehandeling te combineren met andere gezichtsbehandelingen die bedoeld zijn voor huid verjonging. Overleg het met onze specialisten zodat wij jou hierin kunnen adviseren.

De behandelde zone kan na een behandeling tijdeljke roodheid en/of zwelling vertonen. De specialisten kunnen jou adviseren over de juiste nazorgmaatregelen.

WHAT PEOPLE SAY

Card image

Maarten de Jong

Ik train veel en de bodysculp is een perfecte aanvulling om meer definitie te brengen aan mijn lichaam. Heerlijk ook de spierpijn erna!

Card image

Ezgi Aydin

Eindelijk af van dat ongewenste haargroei! Ik ben inmiddels al 3 keer behandeld met de diode en zie al enorme resultaat, de haartjes blijven nu ook weg!

Card image

Andre Beukelen

Ik heb op jonge leeftijd een tattoo laten plaatsen waar ik al lang vanaf wilde. Met de picolaser ben ik inmiddels 4 keer behandeld en het is al bijna compleet weg. Bedankt!