Snel en veilig het lichaam contouren

De intense elektromagnetische stralingen van de Crirc Slim pakt jouw gewenste spiergebied aan en stimuleert samentrekkingen van de spieren. Dit is vergelijkbaar met een spieroefening in de sportschool.

Met de Crirc Slim verbrand jij op jouw gemak vet én bouw jij tegelijkertijd spieren op.

BODYsculpt is ideaal omdat het een effectieve en niet-invasieve manier is om jouw doelen nóg sneller te bereiken.

Samen met jou bespreken wij tijdens een intake jouw doelen en de aantal sessies die jij hiervoor nodig hebt.

Kies uit een losse behandeling of maak gebruik van onze pakketkorting!

LOSSE BEHANDELING €75,-

Card image
SILVER PACKAGE

(4 sessies)
Op zone naar keuze

€280,-

Card image
GOLD PACKAGE

(6 sessies)
Op zone naar keuze

€380,-

Card image
PLATINUM PACKAGE

(8 sessies)
Op zone naar keuze

€400,-

Vragen over BODYsculpt?

Bel 070 2210496 of bekijk onze Frequently Asked Questions pagina

Veelgestelde vragen

Elke behandeling duurt 30 minuten.

De behandeling voelt als samenspanning van de spieren, je kan lichtelijk een druk voelen maar absoluut niet pijnlijk. De spieren worden samengespannen en intensief getraind, soms zelfs een aangenaam gevoel. De behandelingen zijn vergelijkbaar met sportoefeningen dus achteraf kan er sprake zijn van spierpijn.

Bodysculpt is gericht op het aanmaak van spieren wat kan resulteren in strakkere spieren en gewichtsverlies. Het is echter geen behandeling die ontwikkeld is voor gewichtsverlies. Gezonde voeding en voldoende beweging zijn hier een betere oplossing voor en Bodysculpt kan een bijdrage leveren aan het proces.

Bodysculpt is een niet-invasieve behandeling en kent dus geen complicaties en/of risico’s. Mocht jij toch vragen hebben, kunnen onze specialisten jou hier verder mee helpen.

WHAT PEOPLE SAY

Card image

Maarten de Jong

Ik train veel en de bodysculp is een perfecte aanvulling om meer definitie te brengen aan mijn lichaam. Heerlijk ook de spierpijn erna!

Card image

Ezgi Aydin

Eindelijk af van dat ongewenste haargroei! Ik ben inmiddels al 3 keer behandeld met de diode en zie al enorme resultaat, de haartjes blijven nu ook weg!

Card image

Andre Beukelen

Ik heb op jonge leeftijd een tattoo laten plaatsen waar ik al lang vanaf wilde. Met de picolaser ben ik inmiddels 4 keer behandeld en het is al bijna compleet weg. Bedankt!